Yangtze Solar, fondată în 1994, a furnizat mai mult 1.5GW panouri solare fotovoltaice şi milioane de unitati de baterii, încărcător solar controlere şi invertoare solare. Scopul nostru este de a dezvolta, fabricarea şi livra cele mai fiabile şi rentabile solare energie soluţii pentru fiecare colţ din lume.

Yangtze Solar este o întreprindere de energie regenerabilă concentrându-se pe dezvoltarea produsului, producţie, integrare de sistem, vânzări şi service. Produsele includ poli-cristalin PV panou, panou, Valve reglementate plumb Acid bază baterie, Mono-cristalin PV solar incarcare controler, invertor solar, cheie completat Off Grid şi sisteme solare de pe grilă.

Fabrica de modulul Solar PV acoperă 90.000 de metri de piaţa, are peste 750 de angajati. Cu un accent pe management, cercetare şi dezvoltare, Yangtze Solar produce continuu produse de vârf. Modulele variază de la 5W ~ 330W şi sunt aprobate de catre TUV, UL, CE, IEC61215, IEC61730, CSA, CEC, JET. Capacitate de productie de panouri solare a atins 320MW în 2015.

Fabrica noastra de baterie acoperă 80.000 de metri de piaţa, are mai mult de 700 de angajaţi. Baterii de Yangtze Solar includ 2V & tip de bază AGM 12V, GEL de bază tip, tip OPzS si OPzV care pot fi aplicate în Solar Power Plant stocare, stocare de energie eoliană, telecomunicaţii, UPS, Sistemul antiincendiar, iluminat de urgenta, etc. Capacitatea de producţie a bateria a ajuns la 1 milion de unităţi în 2015.

Fabrica noastra solare taxa de controlor şi invertor acoperă 11.000 de metri de piaţa, are peste 150 de angajaţi. Taxa controlere şi Invertoare de Yangtze Solar includ PWM controler, MPPT controler, invertor undă sinusoidală pură. Toate tipurile de invertoare şi controlere sunt aprobate de CE, UL. Produsele au fost exportate în mai multe 80 de ţări diferite.

Yangtze Solar oferă, de asemenea, cheie integrarea sistemului care încorporează solară, LED de iluminat, produse energetice. Am instalat şi am investit mai multe atât în comun şi în mod independent în China şi în străinătate.

Compania urmează cu stricteţe sistemul de calitate ISO9001. Până la data, Yangtze solare în mare măsură a realizat linie de producţie de automatizare cu importate echipamente şi tehnologie din Germania, SUA si Japonia. Ţinem controale stricte de control primite, procesul de producţie, inspecţie de produse finite. Toate produsele sunt certificate de catre TUV IEC(Germany), UL(America), JET (Japonia), CSA (Canada), CEC (Australia) şi CE. Cu o calitate excelentă și bună reputaţie, Yangtze panou Solar si baterie au fost exportate în mai multe 120 de ţări diferite din întreaga lume, mai ales în America, Germania, Regatul Unit, Japonia.

Yangtze Solar va continua să inoveze şi îmbunătăţi portofoliul de produse regenerabile de energie, pentru a ajuta lumea crea un viitor mai curat şi mai luminos.